Geen producten (0)

Wat krijg ik geleverd?


Na bevestiging en betaling van uw order, ontvangt u twee e-mails;

  1. Een orderbevestiging, met de factuur als bijlage.

  2. Uw bestelling. Uw EAN codes worden automatisch en direct verstuurd naar het opgegeven e-mail adres. De EAN codes worden in een .txt bestand aangeleverd. Deze kunt u dus gelijk openen en invoeren op de desbetreffende website van waar u wilt gaan verkopen. De afbeeldingen (barcodes / streepjescodes) van de EAN codes worden in een .zip bestand aangeleverd in de onderstaande extensies;


       

Alle codes die u bij ons bestelt worden geleverd in de 13-cijferige EAN (European Article Numbering) versie. Deze worden u per mail toegestuurd en geleverd in verschillende extensies.

De door ons aangeleverde EAN codes beginnen nooít met een "0". EAN codes die beginnen met een nul zijn een verlenging van de Amerikaanse UPC codes en worden op sommige verkoopplatforms niet geaccepteerd. Wees hier bedacht op als u de EAN codes elders aanschaft.

Bij iedere bestelling krijgt u de barcodes (streepjescodes) gratis meegeleverd. Deze kunt u uitprinten en op uw producten aanbrengen, zodat deze makkelijk gescand kunnen worden. Heeft u een speciale afmeting nodig, geef dit dan aan tijdens uw bestelling.