Geen producten (0)

Wat is een ean code?


Een Europees Artikel Nummer, is de cijferreeks die u onder de streepjescode op een product vindt. Deze code bestaat sinds 1974 en heeft er voor gezorgd dat de voorraad -en kassasysteem van een bedrijf een stuk makkelijker te beheren zijn. Daarom staan deze nummers op vrijwel alle producten die u in de schappen van de winkels vindt. EAN codes zijn uniek en worden maar éen keer uitgegeven, zodat elk product een unieke barcode nummer heeft.

Vandaag de dag wordt er steeds meer en meer op het internet gekocht en verkocht. Vele bedrijven bieden hun producten, naast hun fysieke winkel, ook online aan. Op deze manier bereiken zij veel extra potentiële klanten.

De wereld van online shoppen is oneindig, de drempel om een eigen webwinkel te starten is zeer laag. Volgens “Thuiswinkel Waarborg” komen er jaarlijks zo’n 2500 nieuwe webwinkels bij. Klanten vinden voor uw producten kan soms moeilijk zijn en marketing is duur. Velen vinden daarom de weg naar Bol.com. Bol.com dé bekendste thuiswinkel van Nederland én België, waar nu alle webwinkeleigenaren van mee kunnen profiteren. Iedereen kan nu zijn of haar producten op deze site aanbieden. Hoe ideaal!

Goederen die u uit het buitenland importeert of eigen gemaakte sieraden en kledingstukken hebben vaak geen EAN code en kunt u dus alleen op uw eigen site verkopen, maar dat is nu verleden tijd. Aan de hand van EAN codes kunt u nu álles verkopen op BOL en AMAZON. De codes die u bij ons aanschaft vult u in tijdens het vullen van uw content op desbetreffende verkoopplatform. De codes worden geaccepteerd en uw product is binnen twee dagen zichtbaar en te koop voor miljoenen extra potentiële klanten. De codes die u bestelt bij EAN-Barcode.nl zijn voordelig en uitermate geschikt voor internetverkoop.